Acuzații grave lansate de consilierii PNL Ploiești, împotriva aleșilor PSD-ALDE-PMP

Acuzații grave lansate de consilierii PNL Ploiești, împotriva aleșilor PSD-ALDE-PMP

PNL Ploiești a transmis un comunicat de presă în care îi acuză pe consilierii PSD-ALDE-PMP că "votează, în Consiliul Local Ploiești, majorări de tarife, iar în spațiul public plâng de mila cetățenilor".

"În contextul în care principalele probleme semnalate de ploieșteni sunt reprezentate de lipsa curățeniei și a locurilor de recreere amenajate corespunzător,  Grupul consilierilor PNL PLOIEȘTI a votat ieri, 29 iunie a.c., împotriva majorării tarifelor practicate de Societatea de Gospodărire Urbană, precum și împotriva majorării tarifelor pentru activitatea de colectare, transport și transfer deșeuri municipale. Mai mult decât atât, consilierii PNL au solicitat reprezentanților executivului verificarea, de urgență, a parcului auto al operatorului de salubritate, având în vedere semnalele publice conform cărora utilajele necesare menținerii curățeniei în Ploiești nu funcționează în realitate, în conformitate cu contractul semnat.

Încă o dată,  majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local Ploiești a sfidat realitățile din teren votând pentru aceste majorări de tarife și, ca «bonus», a aprobat angajarea a 10 noi salariați în Primăria Ploiești", au transmis consilieri municipali ai PNL.

 

Image
Image
Image