Cătălina Bozianu, candidat PMP Prahova pentru Camera Deputaților: "Vă invit să învingem lehamitea, neîncrederea și teama, iar duminică să ieșim la vot"

Cătălina Bozianu, candidat PMP Prahova pentru Camera Deputaților: "Vă invit să învingem lehamitea, neîncrederea și teama, iar duminică să ieșim la vot"

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și candidatul care deschide lista organizației județene pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a lansat vineri un apel către alegători, îndemnându-i să iasă duminică la vot.

”Dragi prieteni ploieșteni,

În ultima lună, echipa noastră, a PMP-Prahova, a stat de vorbă cu mii de oameni din tot județul. O mare parte dintre ei, din Ploiești. Le-am auzit și le înțelegem îngrijorarea pentru felul în care va arăta viitorul: pentru siguranța locului de muncă, pentru calitatea educației copiilor, pentru calitatea actului medical, în prezent, dezastruoasă din cauza unui sistem incompetent și corupt.

Le-am auzit și le înțelegem revolta pe nedreptățile din societate, accentuate de modul în care autoritățile gestionează pandemia: pensiile speciale ale demnitarilor, dezavantajele create producătorilor și comercianților români în raport cu marile rețele de hypermarket-uri, măsurile disproporționate împotriva manifestărilor religioase și, nu în ultimul rând, modul în care comunică guvernanții cu românii, tratându-i ca pe simple date statistice, și nu ca pe oameni cu suferințe și aspirații legitime.

Le înțelegem lehamitea multora dintre ei față de politică și față de politicieni și o considerăm pe deplin justificată. Știm că gradul mare de absenteism anunțat pentru duminică este cauzat mai mult de această lehamite decât de teama de infectare cu virusul Covid.

Totuși, pentru a da României o șansă la un viitor mai bun, vă invit să învingem lehamitea, neîncrederea și teama și, duminică, să ieșim la vot.

Vă invit, dragi prieteni ploieșteni, să alegeți echipa noastră, a PMP-Prahova. O echipă formată din oameni ca voi, care vă ascultă și care vă prețuiesc cu adevărat, care sunt mereu alături de voi, pentru că nu uită niciodată că funcția publică pe care o ocupă este o slujbă temporară, în care au fost angajați de miile de oameni care au încredere în ei.

Vă invit să alegeți poziția 1 de pe buletinele de vot, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.

Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine.

Pentru că, împreună, putem mișca România către un viitor mai bun”, a transmis Cătălina Bozianu.

(P)

 

Image
Image
Image