Cât tupeu! PSD-iştii spun că, practic, ei au majorat alocaţiile şi că PNL s-a opus

Vine campania electorală, iar formaţiunile politice întorc lucrurile pe toate feţele, până cad cum le convine. Într-un ziar de opt pagini distribuit gratuit în Prahova, reprezentanţii PSD afirmă că "PNL a votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii", deşi alocaţiile au crescut, în această primăvară, tocmai în urma unui amendament al liberalilor.

Acuza adusă rivalilor politici se bazează pe faptul că parlamentarii PNL, deşi iniţiatori ai amendamentului care a dus la majorarea sumelor pe care statul le acordă copiilor, nu au mai votat favorabil şi pentru aprobarea legii bugetului de stat pe 2019. Practic, prin distribuirea acestei informaţii, reprezentanţii PSD au încercat, că tot vorbim despre copii, să îşi atribuie paternitatea în proiectului de majorare a alocaţiilor, probabil uitând scandalul care a existat în timpul votului la respectivul amendament, când mai mulţi lideri social-democraţi au ieşit din sala de plen, încercând ulterior să forţeze chiar reluarea votului.

Fiţuica distribuită în Prahova are opt pagini, format în totalitate color, este încărcată de mesaje electorale ale PSD şi grafice prin care social-democraţii încearcă să-şi demonstreze priceperea în atragerea de fonduri europene, guvernarea ţării şi reprezentarea României în Parlamentul European. Din ea lipsesc, totuşi, câteva elemente esenţiale, cum ar fi cine a editat-o, în câte exemplare şi cine a comandat-o, singurul indiciu în acest sens fiind, dincolo de însemnele formaţiunii politice, un talon pentru un sondaj de opinie, publicat pe ultima pagină, unde li se cere românilor să completeze rubricile, să-l decupeze şi să îl trimită prin poştă la adresa sediului naţional al Partidului Social Democrat, din strada Kiseleff.

Image
Image
Image