CEx-ul PSD a votat noi propuneri de miniștri pentru Justiție, Fonduri europene și Românii de pretutindeni

Liderii PSD au votat, miercuri, noi propuneri de miniștri pentru Justiție, Fonduri europene și Românii de pretutindeni. "Oana Florea, votată pentru a fi ministru al Fondurilor Europene este o colegă care are experiență, a lucrat la Bruxelles, are experiență în ceea ce privește fondurile europene. Liviu Brăiloiu, propus pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni a stat mult timp în Spania, deci este familiarizat cu problemele românilor de acolo. Pentru ministerul Justiției nu am avut o propunere, dar colegii au stabilit să fie domnul Eugen Nicolicea", a declarat Viorica Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.

Premierul a adăugat că se așteaptă de la viitorul ministru al Justiției să pună în aplicare programul de guvernare, document care prevede înlăturarea nedreptăților, mai precizează sursa citată.

Tudorel Toader a pierdut sprijinul politic după ce a refuzat sistematic să adopte ordonanțele privind modificarea codurilor penale și contestația în anulare atât de necesare pentru Liviu Dragnea și PSD, comentează HotNews.

 

Image
Image
Image