Conducerea PNL discută vineri scoaterea USR PLUS de la guvernare

Premierul Florin Cîţu va discuta cu liderii PNL în şedinţa Biroului Permanent de vineri posibilitatea de a-i remania pe miniştrii USR PLUS, susţin surse politice pentru News.ro. O variantă ar fi ca premierul să semneze demiterea miniştrilor USR PLUS în momentul depunerii moţiunii de cenzură.  De cealaltă parte, liderii USR PLUS se aşteaptă ca vineri să fie scoşi de la guvernare. În acest caz, vor depune moţiunea de cenzură în această seară la Senat, susţin sursele citate.
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Premierul Florin Cîţu va discuta cu liderii PNL în şedinţa Biroului Permanent de vineri posibilitatea de a-i remania pe miniştrii USR PLUS, susţin surse politice pentru News.ro. O variantă ar fi ca premierul să semneze demiterea miniştrilor USR PLUS în momentul depunerii moţiunii de cenzură.

De cealaltă parte, liderii USR PLUS se aşteaptă ca vineri să fie scoşi de la guvernare. În acest caz, vor depune moţiunea de cenzură în această seară la Senat, susţin sursele citate. 

Şedinţa BPN a PNL va începe la ora 12.00, în prezenţa premierului Florin Cîţu şi a preşedintelui PNL Ludovic Orban.

Și liderii USR PLUS i-au reunit în şedinţă pe toţi parlamentarii partidului, cu scopul de a-i convinge pe toţi să semneze moţiunea de cenzură alături de AUR. În acest moment sunt doi parlamentari USR PLUS care refuză să se asocieze cu AUR.

 

Sursă foto News.ro.

Image