Consilierii PSD acuză că "echipa Dobre-Prună îi minte din nou pe ploieşteni"

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, preşedintele organizaţiei municipale a PSD, alături de consilierii din acelaşi partid, îl acuză pe primarul Adrian Dobre de dezinformare, făcând trimitere la un comunicat de presă în care edilul criticase consilierii din PSD şi ALDE pentru că se opuseseră unui proiect pentru contractarea unui credit bancar de aproape 40 de milioane de euro. Vicele mai reclamă şi că primarul s-a folosit de Direcţia de Comunicare a instituţiei publice pentru a lansa atacuri politice.

Trimiterea, pentru cine nu e familiarizat cu activitatea recentă a administraţiei ploieştene, îl vizează şi pe consilierul personal al primarului, Eugen Prună. Reprezentanţii PSD Ploieşti vorbesc, în mesajul public transmis vineri, şi despre demersurile pentru construirea viitorului Spital Municipal, pe un teren solicitat de autorităţile locale de la Ministerul Apărării, la fosta unitate militară de pe strada Torcători. "Într-un comunicat de presă emis de Laboratoarele Prună sub sigla Primăriei Ploiești, primarul liberal Adrian Dobre continuă să îi dezinformeze pe ploieșteni, așa cum a făcut-o și în celebra scrisoare în care anunța că PSD și ALDE doresc scumpirea gigacaloriei. De această dată, echipa Dobre-Prună se plânge ploieștenilor că nu poate îngloda Ploieștiul în datorii, din cauza consilierilor PSD-ALDE,  uitând să spună ca a modificat (a se citi «majorat») valoarea împrumutului de vreo trei ori, încercând să împovăreze bugetul local, fără nicio justificare. Și în legătură cu terenul pe care s-ar putea contrui viitorul Spital Municipal, echipa Dobre-Prună denaturează adevărul. Liberalul Adrian Dobre omite faptul că de la preluarea acestei atribuțiuni de către viceprimarii Cristian Ganea și George Pană au fost făcuți pași importanți pentru preluarea terenului din strada Torcători. În timp ce Adrian Dobre a dormit în ultimii trei ani, cei doi viceprimari au avut deja întâlniri importante pe subiectul noului spital cu reprezentanții Ministerului Apărării, cei ai Ministerului Sănătății și ai Agenției Naționale pentru Locuințe", se arată într-un comunicat semnat de grupul consilierilor locali PSD Ploieşti.

"Cu alte cuvinte....cine minte domnule Dobre? Chiar nu ați învățat în cei trei ani de când chinuiți Ploieștiul și pe ploieșteni că la Primărie facem administrație, iar politica se face la sediul de partid (cel de pe strada Basarabi)? Vă rugăm ca măcar în al 12 lea ceas să deveniți  un primar adevărat, un primar care să muncească în interesul ploieșteanului și nu pentru echipa de partid! Dacă nu reușiți, încercați trucul cu demisia. Scăpați și dvs de stres și ploieștenii de un primar incompetent!", se încheie mesajul consilierilor PSD.

PE ACELAŞI SUBIECT:

Primăria Ploieşti acuză, într-un document oficial, consilierii de "ticăloşie": "În cazul PSD, subdezvoltarea e o strategie politică"

Reprezentanţii PSD reclamă că Adrian Dobre a lansat o serie de atracuri politice, acuzând consilierii din coaliţia majoritară de "ticăloşie", prin intermediul Direcţiei de Comunicare din Primărie, mesajul primarului purtând antetul şi însemnele instituţiei publice şi fiind postat pe pagina oficială de internet a municipalităţii, un lucru pe care social-democraţii l-au catalogat ca fiind extrem de grav, posibil chiar ilegal.

Image
Image
Image