Consiliul PSD Prahova a reconfirmat candidaturile lui Volosevici și Nanu

Consiliul PSD Prahova a reconfirmat candidaturile lui Volosevici și Nanu
Consiliul Politic al PSD Prahova a reconfirmat marți candidaturile lui Andrei Volosevici la Primăria Ploiești și Virgiliu Nanu la Consiliul Județean (Foto: Rodica Paraschiv)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Consiliul Politic al PSD Prahova, structura care reunește membrii Biroului Județean, parlamentarii și liderii organizațiilor locale, a reconfirmat candidaturile lui Andrei Volosevici la Primăria Ploiești și Virgiliu Nanu la președinția Consiliului Județean, într-o ședință derulată marți, care a avut mai degrabă un rol organizatoric.

Consiliul Politic al PSD Prahova a reconfirmat tandemul Volosevici - Nanu. A fost cumva o formalitate, ședința desfășurată marți după-amiază, în Palatul Culturii din Ploiești, având mai degrabă un rol organizatoric, de pregătire a acțiunilor partidului pentru perioada de așa-zisă precampanie și pentru campania electorală.

Deputatul de Prahova Rodica Paraschiv a publicat, după ședință, un mesaj pe contul său oficial de Facebook, în care a vorbit despre colaborarea dintre primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, și prefectul Virgiliu-Daniel Nanu, președintele organizației județene a Partidului Social Democrat.

Consiliul PSD Prahova a reconfirmat tandemul Volosevici - Nanu

Consiliul Politic al PSD Prahova reunește membrii Biroului Politic Județean, parlamentarii social-democrați, primarii din județ și liderii organizațiilor locale.

Alegerile locale, pentru funcțiile de primari, consilieri locali, președinți de consilii județene și consilieri județeni ar urma să aibă loc pe 9 iunie, în același timp cu europarlamentarele.

Image