Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: "Adrian Dobre poartă o campanie electorală frenetică, bazată pe minciuni"

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a anunțat că i-a cerut primarului Ploieștiului și autorităților executive din cadrul municipalității să aprobe difuzarea unei scrisori cu antetul Primăriei, pe cheltuiala PMP, cu punctul de vedere la partidului față de acuzațiile lansate de edil la adresa  reprezentanților PMP.

"Îl felicit pe colegul meu Bogdan Hodorog, consilier local și președinte al PMP-Ploiești, pentru prestația pe care a avut-o astăzi, în ședința condusă de «primarul care nu-i în stare să omoare nicio muscă, la dezinsecție», Adrian Dobre.

Așa cum am mai spus, în aceste zile, Adrian Dobre poartă o campanie electorală frenetică, bazată pe minciuni, prin care încearcă să-și acopere incompetența și neputința în a rezolva problemele orașului. Ultima ispravă o reprezintă o scrisoare trimisă ploieștenilor, pe banii și cu antetul Primăriei, în care, folosind o strategie de campanie ieftină, Dobre pretinde că PMP ar fi votat alături de PSD și ALDE pentru majorarea prețului gigacaloriei în Ploiești. O minciună sfruntată, demontată ușor de Bogdan Hodorog, astăzi, prin recurs la stenograma ședinței în care «primarul» susține că noi am fi votat în acest mod. Firește, Adrian Dobre nu a avut replică, ceea ce poate fi un semnal încurajator, în sensul că mai sunt speranțe că ar avea o urmă de bun-simț.

În altă ordine de idei, PMP-Prahova le cere public lui Adrian Dobre și autorităților executive din Primărie să aprobe difuzarea unei scrisori ale noastre, cu antetul primăriei, în care ne vom susține punctul de vedere. Spre deosebire însă de Adrian Dobre, noi suntem dispuși să suportăm cheltuielile de tipărire și difuzare a scrisorii, astfel încât să nu afectăm, nici măcar cu un leu, bugetul deficitar al Ploieștiului", a anunțat Cătălina Bozianu.

Citiți și: Reacție a PMP Prahova, după declarațiile primarului Adrian Dobre: "Atacurile politice și minciunile nu pot acoperi incompetența, lipsa de soluții și de implicare ale acestuia"

 

Image
Image
Image