Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu acuză Guvernul Dăncilă de "nesimțire" cu privire la subiectul privind autostrada Comarnic - Brașov

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a publicat un punct de vedere în care arată că eșecul actualei guvernări, privind realizarea autostrăzii Comarnic - Brașov, este unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să plece de la Palatul Victoria.

Parlamentarul de Prahova consideră că "blocarea completă a proiectelor de construcție a autostrăzilor  este cea mai mare batjocură a guvernului Dăncilă la adresa românilor" .

"Nu-mi place să folosesc cuvinte dure, însă nu pot califica decât ca «nesimțire» modul în care acest guvern tratează subiectul. Un subiect de interes vital pentru români, pentru că de el depinde în mare măsură dezvoltarea țării", a comentat președintele PMP Prahova reamintind de răspunsul primit la întrebarea adresată în aprilie ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pe această temă. "I-am trimis ministrului Cuc de la Transporturi deja obișnuita mea întrebare, de parlamentar prahovean, privitoare la stadiul construcției tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov, care ar elimina nebunia din trafic pe Valea Prahovei. Răspunsul lui Cuc te lasă mut de uimire prin... nesimțire: competența asupra acestui proiect aparține Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului. Cu alte cuvinte, Ministerul Transporturilor nu are nicio treabă cu autostrada.  În fotografia pe care o atașez postării, puteți vedea de ce plecarea imediată, de la Palatul Victoria, a lui Dăncilă, Cuc și a celorlalți membri ai acestei grupări toxice, reprezintă o urgență nu doar pentru guvernare, ci chiar pentru însănătoșirea morală și mintală a societății românești", mai scrie Cătălina Bozianu.

Sursa foto: Facebook/ Cătălina Bozianu

Image
Image
Image
Image