Fostul purtător de cuvânt al PSD, Marius Dobre, a trecut la partidul lui Victor Ponta

Marius Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, a anunțat sâmbătă seară că a trecut alături de Victor Ponta, la partidul Pro România, motivând că a făcut această alegere pentru că PSD "a intrat pe un drum antieuropean, fără întoarcere".

"Am intrat în Partidul Social Democrat în 2010 la Consiliul Naţional al PSD. Am urmărit personalitatea politică a fostului premier Adrian Năstase. Am avut onoarea să lucrez cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD o perioadă. Până când a fost băgat la puşcărie în urma unui simulacru de proces. Am urmat apoi calea politica social democrată, am muncit zdravăn şi cu multă plăcere mulţi ani. Am fost întotdeauna un om de stânga deşi am muncit toată viaţa în mediul privat. Am ocupat poziţia de secretar de stat şi purtător de cuvânt al PSD.  Cred în dreptate socială, în egalitate de şanse dar cred în acelaşi timp şi în valoarea adăugată a economiei libere, a iniţiativei şi a creativităţii. Şi mai cred cu tărie că locul României este cu capul sus în Europa.

Vreau ca atunci când băieţii mei mă vor întreba (în scurt timp) care au fost valorile în care am crezut şi pe care le-am promovat să mă pot uita în ochii lor fără ruşine, să le răspund că am fost de partea binelui şi am făcut lucruri bune pentru România.

PSD a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei şi al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze şi să antagonizeze clasele sociale.

Dar social democraţia nu este despre ură. Social democraţia înseamnă incluziune, toleranţă şi bunăstare, şansă la viaţă şi la dezvoltare personală.

Am cumpănit îndelung şi am luat o decizie importantă pentru mine.

Din aceste considerente, prieteni, de astăzi sunt ProRomania! Singura alternativă social democrată şi europeană din România!" a scris Marius Dobre pe pagina sa de Facebook.

Image
Image
Image