Vineri, 08 Iunie 2018 12:24

Bogdan Nica contestă autoritatea lui Adrian Dobre şi intenţia de excludere din partid a Paulicăi Drăguşin

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un vechi lider liberal, Bogdan Nica, contestă, într-o postare pe Faceboook, modul în care Adrian Dobre ştie să coordoneze activitatea PNL Ploieşti. De asemenea, Nica arată că este împotriva intenţiei de excludere a Paulicăi Drăguşin din partid, deoarece aceasta a votat în Consiliul Local un proiect alături de consilierii PSD-ALDE.

Bogdan Nica arată şi o altă problemă: Lipsa funcţionalităţii filialei PNL Ploieşti, lipsa de comunicare şi eliminarea discreţionară a unor oameni de valoare din partid.

„Un sumar calcul aritmetic sugerează urmatorul deznodământ : cu cât elimini dintr-o structură mai mulți oameni de valoare, cu atât valoarea/relevanța respectivei structuri se diminuează până la dispariție. Opinia mea este ca din păcate, organizația PNL Ploiesti, cândva o structură puternică şi eficientă a pierdut foarte mulți oameni de valoare din 2016 până în prezent. Nu stau acum să detaliez motivele, altul este sensul prezentei postări. Astăzi am fost convocat la o ședință a organizației PNL Ploiesti la care nu voi participa. Motivul este simplu: Sunt împotriva excluderii doamnei consilier Paula Drăguşin, o colegă pe care o apreciez şi o stimez în mod deosebit. Am fost împotriva excluderii şi la alte ședințe, unde la fel se solicita «pedepsirea» colegilor mei consilieri. Si de asemenea, consider că o formă democratică de protest este absenţa. Şi declar cu toată responsabilitatea că nu mai particip la ședințe până nu se constată că statutar, Organizația PNL Ploieşti este nefuncțională. Stimați colegi, vouă vi se pare că mai existăm? Ne întâlnim de 2-3 ori pe an, atunci când are chef onor primarul-președinte de organizație să mai dea afară câte un coleg care nu-i convine? Eu personal sunt sătul de astfel de tertipuri. Şi sunt dispus sa merg până la capăt indiferent de consecințe. Vă invit să reflectați“, a scris Bogdan Nica pe pagina sa.

Medicul Bogdan Nica a fost unul din cei mai implicaţi liberali şi unul dintre cei mai activi în campaniile electorale pentru alegerile locale şi parlamentare, chiar dacă era situat pe o poziţie neeligibilă pe lista de parlamentare.

Bogdan Nica este un lider vechi ai PNL Prahova. Acesta a mai ocupat funcţiile de director al DSP Prahova, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, director al ANPC

Acesta a ocupat timp de 3 luni, anul trecut, funcţia de consilier al primarului, pe probleme de sănătate, însă a demisionat brusc, invocând motive personale.  

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.