Luni, 02 Iulie 2018 13:24

Andreea Cosma, prezentă luni la Parchetul General: Am venit să consult dosarul, am impresia că s-a aşternut o linişte

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD Prahova Andreea Cosma a venit luni la sediul Parchetului General, pentru discuţii cu anchetatorii cu privire la un dosar penal care vizează activitatea Serviciului Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Parlamentarul a afirmat luni, la intrarea în Parchetul General, că a venit pentru a consulta dosarul întocmit în urma plângerii sale pe numele procurorului Mircea Negulescu, precizând că are impresia că s-a ''aşternut o linişte'' asupra acestui caz.

"Am venit în calitate de parte vătămată. Mă prevalez de Codul de procedură penală şi vreau să fac o cerere să consult dosarul. Am impresia că s-a aşternut o linişte. (...) Sunt 14 plângeri penale (...) cu privire la aceleaşi persoane. Eu am plângerea mea. Ştiu că şi fratele meu a făcut săptămâna trecută o cerere pentru consultare dosar. Vrem să vedem ce s-a mai întâmplat. Eu chiar mă grăbesc, întrucât CSM a suspendat cercetarea disciplinară, tocmai pentru ca Parchetul General să continue cercetările, aşa că vreau să văd ce s-a întâmplat. Este dreptul meu", a declarat Andreea Cosma, potrivit Antena 3.

Andreea Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală în care îl acuză pe fostul procuror DNA Mircea Negulescu de sustragere şi distrugere de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

CITEŞTE ŞI:

Un senator de Prahova a fost audiat luni la Parchetul General

Noi dezvăluiri ale lui Vlad Cosma, privind anchetele DNA Ploiești

Parchetul General: Mircea Negulescu și Lucian Onea ar fi "fabricat" probe în două dosare

Șeful DNA Ploiești, audiat la Parchetul General. Lucian Onea și Mircea Negulescu ar fi urmăriți penal

Andreea Cosma îi cere despăgubiri procurorului Mircea Negulescu și unor ofițeri din Poliția Prahova

Andreea Cosma a devenit deputat în urma alegerilor parlamentare din 2016, mandatul său fiind validat după ce mai mulţi candidaţi aflaţi înaintea ei pe lista PSD Prahova au renunţat să intre în Parlament. Ea este fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.