Joi, 06 Decembrie 2018 11:36

Apel lansat de deputatul Cătălina Bozianu către toți primarii din județ, indiferent de partidul din care face parte

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a relansat apelul pe care l-a adresat, încă de la începutul mandatului său în Legislativ, primarilor din Prahova. Aceasta le cere edililor să-i trimită propunerile pentru amendamente la Bugetul de stat pe anul 2019, din convingerea că din teritoriu pot veni cele mai bune sugestii, din moment ce sunt formulate de oamenii care au contact direct cu nevoile comunităților din localități.

"Ca deputat prahovean în Parlamentul României, principala îndatorire pe care o am este să reprezint și să susțin cu prioritate interesele cetățenilor din toate localitățile județului nostru, indiferent de culoarea politică a primarilor aleși în aceste localități. Am convingerea fermă că noi, oamenii în care prahovenii au investit încredere, trebuie să lăsăm deoparte partizanatul politic și să ne unim forțele, capacitatea de muncă și priceperea pentru a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte județul nostru, orașele și satele noastre. În campania electorală din anul 2016, m-am angajat în fața oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să țin cont de culoarea politică a primarului. Îmi respect angajamentul.  În virtutea acestui fapt, vă invit să-mi trimiteți propunerile dvs., pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până miercuri, 11 decembrie 2018 astfel încât să le susțin ca amendamente la proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2019, care va intra în dezbaterea Parlamentului în a doua jumătate a lunii decembrie", a anunțat parlamentarul de Prahova.

Deputatul PMP le-a reamintit edililor că, în această calitate, are posibilitatea de a susține punctele de vedere și proiectele pe care aceștia le au în vedere pentru localitățile pe care le reprezintă și să le ceară miniștrilor, pe cale oficială, să răspundă problemelor pe care le ridică situația din orașele și comunele Prahovei. "Vă invit de aceea, să-mi trimiteți problemele dumneavoastră, pentru a le transforma în întrebări și în interpelări adresate membrilor guvernului. Această invitație are caracter permanent.  Vă asigur că, pe toată durata mandatului meu de 4 ani, veți avea în mine un partener, și nu un adversar politic. Ca om de administrație publică (viceprimar al Municipiului Ploiești în perioada 2008-2012, apoi consilier local și județean), cunosc și înțeleg foarte bine greutățile cu care vă confruntați. Puteți conta, de aceea, pe sprijinul meu", i-a asigurat Cătălina Bozianu pe aleșii locali.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.