Vineri, 07 Decembrie 2018 16:24

Traian Băsescu după scandalul de la Camera Deputaţilor: La Senat e mai greu de schimbat majoritatea, dar facem tot ce se poate

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezent la Sinaia la şedinţa Colegiului Naţional al PMP, Traian Băsescu a făcut declaraţii privind situaţia guvernului, pierderea majorităţii PSD-ALDE din Camera Deputaţilor şi oportunitatea unei moţiuni de cenzură, mizând în continuare pe accentuarea exodului parlamentar din PSD.    

„Distanţa e mare de la ce aş vrea eu şi ce cred că se va întâmpla, dar mă abţin să fac un pronostic dacă se va schimba guvernul în luna decembrie. Dacă mă întrebaţi de moţiune, în analiza mea cel mai bun moment a trecut. Era momentul în care Dragnea şi Tăriceanu erau în dispute în interiorul coaliţiei. În momentul de faţă, această dispută nu mai există. Rămâne să vedem care va fi exodul din PSD, dar nu-l pot pronostica eu. La Senat e mai greu să schimbăm majoritatea, dar facem tot ce se poate“, a declarat senatorul Traian Băsescu.

Citiți și: Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, la Colegiul Național al Organizației de Femei: "Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii"

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.