Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 07:39

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, la Colegiul Național al Organizației de Femei: "Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sinaia a găzduit, vineri, prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară, care a reunit aproximativ 100 de reprezentante ale organizațiilor PMP din toată țara. La întâlnire au luat parte și președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, președintele PMP, Eugen Tomac, și președintele executiv al formațiunii politice, Marius Pașcan.

Citiți și:  Traian Băsescu după scandalul de la Camera Deputaţilor: La Senat e mai greu de schimbat majoritatea, dar facem tot ce se poate

Gazdă a întrunirii a fost Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și președinte interimar al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară. "Am stabilit împreună ca, până la 15 ianuarie, să încheiem procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să organizăm congresul național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă. Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral. Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii, în alegerile de anul viitor. Nu vreau ca domnii să se simtă jigniți, dar eu cred că noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă «la firul ierbii», acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari", le-a transmis aceasta celor prezenți.

Citiți și:  Traian Băsescu la Colegiul Naţional al partidului: PMP este singurul partid care poate duce mesajul unionist în parlamentul european

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.