Luni, 04 Februarie 2019 12:46

Gabriela Firea îl invită pe Dragnea la o dezbatere: „Distruge bugetul Primăriei ca să se răzbune pe mine”

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a reaprins conflictul mocnit din PSD. După ce, la finalul şedinţelor de anul trecut - când mai mulţi lideri locali au încercat fără succes "debarcarea" lui Liviu Dragnea - lucrurile păreau să se fi calmat în interiorul Partidului Social Democrat, mai mulţi membri au reluat zilele acestea atacul. Vârf de lance este, la fel ca şi acum câteva luni, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Primarul îl  provoacă pe preşedintele formaţiunii la o dezbatere televizată. ,,Cu cifrele și dovezile pe faţă, la orice televiziune dorește. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. Edilul susţine că liderul PSD se face vinovat de tăierea de aproape 25 % din bugetul Bucureştiului şi manipulează când susţine că bucureştenii nu vor fi afectaţi. Primarul Capitalei susţine că bugetul a fost construit astfel din dorinţa de răzbunare a liderului PSD. Îi avertizează pe funcționarii și demnitarii PSD că ar putea răspunde penal dacă vor pune în practică comenzile lui Liviu Dragnea.

„Dl Dragnea se face că nu știe că Primăria Capitalei și cele 6 primarii de sector au prin lege atribuții diferite și, deci, facturi de plătit diferite. Primăria Capitalei plătește pentru toți locuitorii din București: subvenția și investițiile pentru transportul public în comun, subvenția și investițiile pentru termoficarea distrusă în 30 de ani de subfinanțare,dotările și funcționarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roșie, marile lucrări de infrastructură : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc. Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei României dintr-un singur motiv: să se răzbune pe mine, pentru că am avut curajul să-i spun că izolează țară și distruge echipa politică. Dovedește că îi urăște pe bucureșteni, pentru că ei vor avea cu 25% mai puține servicii publice, dacă Bugetul va fi votat în formă actuală de Parlament”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

„Le garantez locuitorilor din București, cu sau fără buletin de Capitală, că voi lupta cu această monstruozitate de buget, și ne vom adresa tuturor forurilor interne și externe”, a adăugat primarul Capitalei.

„Funcționarii și demnitarii care pun în practică tot ceea ce comandă Dl Dragnea să se gândească de două ori, pentru că vor răspunde personal, posibil chiar și pentru abuz în serviciu. Dumnealui va fugi de răspundere, cum a făcut și în cazul OUG 13 pusă la cale de el : când a văzut că reacțiile sunt negative, a dat vină pe cei mici. Că un adevărat bărbat de stat! Să nu se mai ascundă după Olguța, Codrin și Doinița! Să vină el personal să explice de ce vrea haos în Capitală!”, a conchis Firea.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.