Marți, 05 Februarie 2019 14:02

Deputatul Cătălina Bozianu, despre amânarea dezbaterii bugetului: "Actuala guvernare își arată cel mai bine incompetența economică și lipsa de interes"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bâlbâiala guvernanților la întocmirea și punerea în dezbatere a proiectului de buget pe anul 2019 este taxată dur de opoziție. Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu apreciază că situația actuală este dovada "incompetenței economice" a actualei guvernări și exprimă "lipsa de interes față de dezvoltarea țării".

"Întârzierea cu aproape trei luni a întocmirii și prezentării către Parlament a proiectului de buget afectează nu doar administrația centrală, ci și administrația locală. Nu știu dacă Viorica Dăncilă cunoaște faptul că bugetele locale se adoptă de-abia după ce Parlamentul a votat bugetul național, dar știu, din experiența pe care am acumulat-o în Primăria Ploiești, cât de mult rău fac aceste amânări", a punctat parlamentarul PMP de Prahova.

Cătălina Bozianu a subliniat câtă nevoie are municipiul prahovean de banii din bugetul de stat. "Mai ales unui oraș precum Ploieștiul, cu o situație financiară precară în prezent. De aceea, atunci când Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu vor binevoi să ne trimită în Parlament proiectul de buget pe anul 2019, voi propune și voi susține amendamente prin care cele mai importante proiecte pentru orașul nostru să fie finanțate de la «centru»", a anunțat deputatul de Prahova.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.