Marți, 12 Februarie 2019 14:02

Sondaj lansat de senatorul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, pe tema bugetului de stat pe 2019

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a lansat un sondaj de opinie prin care le cere cetățenilor să indice proiectele pe care le consideră prioritare pentru municipiul Ploiești și pentru județ și care consideră că ar trebui finanțate, în primul rând, din bugetul de stat pe 2019.

"Credeți că Guvernul Dăncilă va finanța, prin Bugetul de stat pe 2019, proiectele susținute de cetățenii municipiului Ploiești și ai județului Prahova? Vă rog să indicați, într-un comentariu, care sunt cele mai importante proiecte din Ploiești și din județul Prahova care ar trebui să fie finanțate în acest an de guvern" a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și sondajul amintit.

Anterior, președintele PNL Prahova a criticat modul în care a fost structurat proiectul Legii bugetului pe anul 2019. "Blocarea dezvoltării localităților este dovada clară a problemelor uriașe pe care actuala coaliție de guvernare le are în construirea Bugetului pe 2019. Guvernul PSD-ALDE vrea să ia banii de investiții de la primării pentru a acoperi deficitul bugetar, în condițiile în care Ministerul de Finanțe nu se mai poate împrumuta", a comentat, zilele trecute, Iulian Dumitrescu.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.