Luni, 11 Martie 2019 08:32

Sebastian Ghiță, primul pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare. "Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat!"

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lista de candidați a Partidului România Unită pentru alegerile parlamentare va fi deschisă de Sebastian Ghiță, au anunțat reprezentanții formațiunii politice, duminică, într-o postare publicată pe pagina de Facebook a PRU: "Sebastian Ghiță, românul care a lovit la temelia noii Securități, care a devoalat Sistemul și unitatea «de elită» a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor și care a devenit ȚINTĂ și e HĂITUIT pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaților PRU la alegerile europarlamentare."

Cu prilejul lansării candidaturii, Sebastian Ghiță a transmis un mesaj în care spune că va candida ca să vorbească în numele românilor, "pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat"!

"Cine vreți să vorbească în numele românilor? Străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat!

Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români.

Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți. De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova?

România este creștină, nu umplem țara de moschei!

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele!

Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului!

România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român!

România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate!

România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorilor străini!

România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!

Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”

Candidații PRU la alegerile europarlamentare vor fi Sebastian Ghiță, Bogdan Diaconu, Florian Mirea Diaconu, Andrei Piticaș, Rudi Bugă, Dumitru Bădrăgan, Laura Vicol, Radu Cristescu, Narcis Someșfelean, Ștefan Lungu, Sorin Deac, Ionuț Stuparu și Ioan Constantinescu, poatrivit anunțului făcut de PRU.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.