Miercuri, 13 Martie 2019 16:23

La o săptămână de când şi-au cerut scuze pentru scumpirea parcărilor, consilierii PSD încă lucrează la noul proiect promis

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La finalul lunii februarie, Consiliul Local, forul legislativ al Ploieştiului, a aprobat, nu fără scandal, un regulament privind parcările cu plată care a adus o creştere de până la 150% a tarifelor. După multe contestări, grupul consilierilor PSD promitea, în urmă cu o săptămână, într-un mesaj aproape lacrimogen, că va anula hotărârea de Consiliu. Întrebat astăzi despre acest demers, viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti, spune că se lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens, dar că nu e sigur dacă acest nou proiect va propune anularea hotărârii iniţiale sau doar modificarea ei.

"Se lucrează la proiect. El va fi pentru anularea acelei hotărâri a Consiliului Local sau pentru modificarea ei, în sensul reducerii tarifelor, va trebuie să vedem care este cea mai bună formulă din punct de vedere juridic", a declarat Cristian Ganea pentru Telegrama. Întrebat dacă şi colegii de alianţă de la ALDE - şi ei votanţi ai hotărârii în cauză - susţin acest demers de anulare sau modificare, viceprimarul a precizat că încă nu a avut o discuţie, dar anticipează că va exista o poziţie comună.

În urmă cu o săptămână, PSD Ploieşti trimitea un comunicat de presă în care îşi cerea scuze faţă de ploieşteni pentru votul din Consiliul Local, discutând despre o lipsă de comunicare între reprezentanţii Consiliului de Administraţie de la SGU şi consilierii locali social democraţi şi promiţând anularea hotărârii care ar fi dus la majorarea substanţială a taxelor de parcare. Oricum, hotărârea cu pricina a fost contestată la Prefectura Prahova şi pentru moment n-a fost pusă în aplicare.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

PSD Ploieşti îşi cere scuze pentru scumpirea parcării şi promite că va retrage hotărârea

Neoficial, se zvoneşte că această invocată lipsă de comunicare ar fi stat şi la baza schimbării directorului interimar de la SGU Ploieşti.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.