Duminică, 07 Aprilie 2019 10:37

FOTO | Războiul bannerelor: USR-PLUS a deturnat sloganul Pro România, care deturnase sloganul PSD

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bătălie a bannerelor între partide, în pre-campania electorală pentru alegerile europarlamentare 2019. Pro România a combătut PSD, dar acum i-a venit rândul să fie ținta unei speculații de imagine. Alianța 2020 USR PLUS „a deturnat” la rândul său afișele celor doi contracandidați.

Partidele se întrec în ironizarea adversarilor la alegerile europarlamentare din 26 mai. Așa se face că, în intersecția de la Obor, din București, au apărut, practic unul în completarea celuilalt, trei afișe de la trei partide diferite. Dacă PSD candidează la alegerile europarlamentare cu „România merită mai mult”, cei de la Pro România au ataşat, mai jos, mesajul „Așa e. Fii Pro România”. Ca să atragă simpatia, cei de la USR PLUS vin cu o continuare care se pliază pe mesajul lor de campanie, notează Digi 24. Așa se face că, citite într-o ordine, sloganurile de la PSD, Pro România și USR-PLUS ar suna în felul următor: „România merită mai mult! Așa e. Fii PRO România! Și alege o Românie fără penali și fără hoție".

Fotografia a fost publicată pe Facebook de parlamentarul USR Cristian Ghinea.

Alegerile europarlamentare din 2019 vor avea loc pe 26 mai, iar partidele politice au avut timp la dispoziție până pe 28 martie pentru a-și depune și înregistra listele de candidați.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.