Miercuri, 15 Mai 2019 06:42

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, alături de șeful statului, la Ploiești, pentru lansarea celui mai nou volum semnat de Klaus Iohannis

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost alături de Klaus Iohannis, marți seară, la evenimentele programate la Ploiești, cu prilejul lansării celuimai nou volum scris de șeful statului.

Senatorul de Prahova a luat parte la întâlnirea organizată la Primăria Ploiești, după care l-a însoțit pe președintele României la Casa Sindicatelor, pentru lansarea propriu-zisă a cărții sale, ”EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”.

Potrivit liderului PNL, șeful statului a apreciat publicul numeros prezent în sală. "Aproximativ 1.000 de persoane au scandat numele președintelui Klaus Iohannis și l-au primit cu aplauze astăzi, la Ploiești, la prezentarea cărții «EU.RO - Un dialog deschis despre Europa»", a spus Iulian Dumitrescu, după eveniment.

ALături de șeful statului s-au mai aflat primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, deputații PNL de Prahova Roberta Anastase și Răzvan Prișcă, dar și europarlamentarul Adina Vălean.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.