Miercuri, 15 Mai 2019 16:59

VIDEO | Tăriceanu, în vizită electorală la Ploieşti: Economia merge bine, dar văd prea des tot felul de voci pesimiste

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, efectuează miercuri o acţiune electorală în Prahova, ocazie cu care a vizitat trei companii mari cu sediul în Ploieşti şi a anunţat, la finalul discuţiilor cu investitorii, că economia merge bine "nu numai în statistici, ci şi în realitate", lăudând măsurile luate de actuala guvernare. În contextul campaniei pentru europarlamentare şi al discuţiilor din ultima perioadă, politicianul a mai declarat că, în viziunea sa, declaraţiile pesimiste nu-şi au locul şi nu fac decât să afecteze imaginea ţării.

Călin Popescu Tăriceanu a vizitat, miercuri, trei companii cu cifre de afaceri impresionante, mai precis un producător de ţigări, unul de echipamente pentru industria petrolului şi unul de gustări, declarându-se mulţumit să vadă că investitorii au planuri pentru creşterea numărului de locuri de muncă. Referitor la agenda politică, preşedintele ALDE a comentat declaraţiile pesimiste la adresa guvernării, venite în special din tabăra PSD, apreciind că adversarii politici ar trebui să fie "mândri de realizările României".

"Văd prea mult şi prea des tot felul de voci pesimiste, care, în loc să accepte şi să se bucure şi să fie mândre de realizările României, vorbesc numai în termeni negativi, lucru care îmi displace foarte mult. Mă uit la celelalte ţări şi văd cum în toate celelalte ţări cei care sunt reprezentanţii mediului politic vorbesc în termeni laudativi de propria ţară. M-ar bucura să văd această atitudine patriotică şi în rândul mai multor români, dar mai ales în rândul celor care ar trebui să ne apere interesele în instituţiile europene", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.