Joi, 16 Mai 2019 09:27

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, reacționează după vizita premierului la Ploiești: "Așa cum comuniștii îi asigurau pe români că duc țara spre noi culmi de progres și civilizație..."

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a comentat vizita efectuată miercuri, la Ploiești, de premierul Viorica Dăncilă. Prim-vicepreședintele liberal pentru mediul de afaceri și societate civilă a criticat discursurile în care se referire la traiul bun al românilor, regăsit în statistici, dar nu și în viața de zi cu zi.

"Viorica Dăncilă încearcă să ne convingă că PSD duce țara spre noi culmi de progres și civilizație. Tot așa cum comuniștii îi asigurau pe români că duc țara spre noi culmi de progres și civilizație, premierul Viorica Dăncilă a încercat să ne convingă astăzi, la Ploiești, că guvernarea PSD duce România într-o direcție bună. Mai precis, aceasta a făcut referire la comunicatul INS, potrivit căruia #România a înregistrat o creștere economică de 5% în primul trimestru al anului 2019.

În statistici, românii trăiesc mai bine, dar, în realitate, creşterea economică inflaționistă a actualei puteri nu se resimte în bunăstarea generală a niciunei categorii sociale: angajați, antreprenori, pensionari, generând o frustrare socială majoră.

Vorbind despre creșterea economică de 5% pe primul trimestru din 2019, prim-ministrul României recunoaște astăzi că bugetul pe 2019 a fost construit pe date eronate, acesta fundamentându-se pe o creștere economică de 5,5%"  , a comentat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.