Luni, 27 Mai 2019 15:14

Încă un lider PSD îi cere lui Dragnea să plece. „Ţara a fost condusă într-o direcţie greşită. Viorica Dăncilă nu are ce căuta premier“

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, la Antena 3, că nu îl surprinde rezultatul înregistrat de PSD la alegerile europarlamentare deoarece ţara a fost condusă ”într-un mod neprincipial şi într-o direcţie greşită”. El crede că Liviu Dragnea se va agăţa de putere şi că Viorica Dăncilă nu are ce căuta în funcţia de premier.

“Pe mine nu mă surprinde deloc, ba, dimpotrivă, îmi confirmă aşteptările. Nu este un moment de bucurie, nu avem de ce să fim fericiţi, este un moment de mare tristeţe. Ţara a fost condusă într-un mod cât se poate de neprincipial şi greşit, într-o direcţie greşită. Partidul la fel şi, pe cale de consecinţă, nu se întâmplă altceva decât să se culeagă rezultatele”, a afirmat Negoiţă, citat de Adevărul.

“În primul rând, doamna Viorica Dăncilă nu  are ce căuta premier. Nu are ce căuta ca prim-ministru, credeţi-mă, că eu sunt un român demn. Niciodată nu mi-a fost ruşine să spun că sunt român. Credeţi-mă că prestaţia doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă atât internă, dar mai ales internaţională, m-a făcut de mult prea multe ori să îmi fie jenă că sunt român, ceea ce consider că este pur şi simplu inacceptabil. Nu are niciun fel de calităţi ca să poată ocupa această funcţie, asta ştiam din prima secundă pentru că vreau să vă reamintesc că am fost singurul care am votat împotriva numirii dânsei ca premier”,  a precizat Liviu Negoiţă. El crede că o altă greşeală a fost modul cum a fost întocmită şi cum a funcţionat echipa de guvernare, într-un mod dictatorial, netransparent şi neprincipial, mai notează Adevărul.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.