Marți, 28 Mai 2019 08:40

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Organizația județeană, între cele trei care, împreună, au adus aproape 15% din voturile din țară ale partidului"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 95.000 de prahoveni au votat pentru PNL, duminică, la alegerile europarlamentare, acesta fiind al treilea județ în clasamentul după numărul de voturi dat liberalilor. Președintele organizației, senatorul Iulian Dumitrescu, "PNL va încerca să valorifice orice oportunitate politică pentru a înlătura de la guvernare actuala putere incompetentă și lipsită de legitimitate".

"PNL Prahova se numără între primele trei organizații județene ale PNL care au adus împreună aproape 15% din voturile din țară ale partidului. Astfel, PNL Prahova se găsește pe podiumul premiantelor din perspectiva numărului de voturi obținute, cu 94.543 voturi, după PNL Cluj, cu 110.945 voturi, și PNL Sibiu, cu 98.841 voturi. Mai mult, am reușit să fim, în Prahova, cu aproape 6% peste USR-PLUS și cu aproape 8% peste PSD, ceea ce ne califică drept cea mai importantă forță politică din județ. Fără rezultatele primarilor PNL din Prahova și fără dăruirea membrilor și a simpatizanților de partid, o asemenea performanță nu era posibilă", a declarat Iulian Dumitrescu, într-un interviu acordat pentru Observatorul Prahovean.

Liderul PNL a anunțat că liberalii iau în calcul depunerea unei moțiuni de cenzură și discuții cu toate forțele parlamentare dispuse să se alăture unui astfel de demers.

Citiți interviul complet pe observatorulph.ro.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.