Miercuri, 12 Iunie 2019 14:42

Tudose: PSD trage de anul ăsta la guvernare ca în ultima zi la mare, stau pe plajă toată ziua, că mâine pleacă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihai Tudose exclude ca PSD să iasă anul acesta de la guvernare și i-a comparat cu niște turiști în ultima zi de vacanță: „Încearcă să tragă de anul ăsta ca în ultima zi la mare, când stai pe plajă toată ziua, că mâine pleci”. Deputatul Pro România a atacat-o și pe Viorica Dăncilă. „Cum poți să mă întrebi ce-aș face eu sau ce-a gândit Viorica Dăncilă? Nici ea nu știe!”, a spus el.

Această moțiune are o șansă teoretică, are și o șansă practică, pentru că din ce am vorbit cu o mulțime din parlamentarii PSD nu sunt foarte încântați de ceea ce se întâmplă”, a spus Tudose, miercuri, la Parlament. Eu sper că se vor trezi. Poate vor sta în bancă, poate unii se vor mai foi, că nu poți sta la nesfârșit în bancă, amorțești, te mai miști. Dacă cineva își asumă, își va asuma, va veni și va vota”, a adăugat el, întrebat dacă vor fi social-democrați care să voteze moțiunea de cenzură.

Despre cei doi parlamentari PSD care s-au întors la Pro România, după ce anul trecut au părăsit partidul înființat de Victor Ponta după doar o săptămână, Tudose a spus că „data trecută au fost în cercetare, acum înțeleg că au venit definitiv”. „Suntem deschiși la colegi din PSD care mai pot fi salvați”, a subliniat deputatul Pro România, citat de Digi 24.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.