Sâmbătă, 15 Iunie 2019 07:54

Contractele PSD din perioada lui Dragnea, luate la control. Viorica Dăncilă vrea audit financiar

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Surse din PSD au declarat pentru Europa Liberă că Viorica Dăncilă a anunțat că vrea un audit financiar în PSD. Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea și preluarea puterii în partid, Viorica Dăncilă a deschis discuția în cadrul Comitetului Executiv despre realizarea unui audit intern pentru a se cunoaște situația financiară exactă a partidului. Totul ar fi plecat de la nemulțumirea mai multor lideri de organizații, care au spus că, deși PSD încasează o subvenție foarte mare, nimeni nu știe cum au fost cheltuite aceste sume.

“Scopul auditului este să știm cum stăm, ce contracte au fost încheiate, cine a încheiat aceste contracte, care a fost rolul acestor contracte, ce eficiență au avut. Să vedem dacă sunt contracte care ar trebui reziliate, noi nu știm mai nimic din ce s-a întâmplat în sediul central. Am aflat multe lucruri de la televizor”, au explicat surse din PSD pentru Europa Liberă.

Viorica Dăncilă le-ar fi promis liderilor din teritoriu că în fiecare lună va prezenta contractele încheiate de partid, dar și cum s-au cheltuit banii, mai scrie sursa citată.

DNA a deschis un dosar pe numele lui Mircea Drăghici pentru modul în care s-a cheltuit subvenția PSD.

Și fostul președinte al Autorității Electorale Permanente, Daniel Barbu, este urmărit penal în dosarul subvențiilor pentru PSD.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.