Marți, 09 Iulie 2019 12:42

Fifor anunță data la care PSD își va desemna candidatul la alegerile prezidențiale

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, că data congresului PSD în care se va desemna candidatul pe care îl va susţine partidul pentru alegerile prezidenţiale este 3 august, informează Agerpres.

Întrebat despre posibilitatea ca actualul preşedinte executiv al PSD, ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, să fie candidatul PSD pentru prezidenţiale, Mihai Fifor a răspuns că numele candidatului pe care îl vor susţine social-democraţii pentru prezidenţiale se va cunoaşte public în 3 august, când va avea loc congresul de desemnare.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Brăila, că pe lista candidaţilor la alegerile prezidenţiale sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dar şi un candidat independent. Ei urmează să fie incluşi în sondaje, iar candidatul la alegerile prezidenţiale va fi votat de un congres PSD, relatează Digi 24. Dăncilă a adăugat că există discuţii constante în coaliţie, axate pe agenda de guvernare, dar şi pe tema acţiunilor din perioada următoare.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.