Joi, 11 Iulie 2019 12:03

Viorica Dăncilă: Dacă partidul îmi cere, candidez la prezidenţiale

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, într-un interviu la DC News, că dacă îi va cere partidul să candideze la alegerile prezidenţiale şi e singura soluţie, atunci va accepta. Preşedintele PSD a precizat totuşi că nu a luat în calcul acest lucru, însă nu exclude această posibilitate.  

"Nu am luat încă în calcul acest lucru, dar dacă partidul îmi va cere şi e singura soluţie voi accepta acest lucru", a spus Dăncilă.

În acest moment, în PSD sunt măsuraţi mai mulţi posibili candidaţi, printre care Eugen Teodorovici, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu şi Călin Popescu Tăriceanu, relatează Digi 24. De asemenea, partidul măsoară şi un candidat independent.

"Vrem să avem un candidat care să maximizeze şansa PSD. Am pornit de la 22%, cu preşedintele arestat. Nu e uşor să recuperăm într-un timp scurt. Dar eu am încredere în activul nostru, în electoratul din România că vor face o alegere bună.", a mai declarat Viorica Dăncilă. Preşedintele PSD a precizat că deja au venit primele rezultate însă o decizie va fi luată la Congresul PSD din data de 3 august. 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.