Miercuri, 04 Septembrie 2019 14:24

PSD Prahova a reacționat după incidentul în care a fost implicat Lucian Rădulescu, fost membru al formațiunii politice și consilier al unui deputat social-democrat

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD Prahova a cerut, miercuri, într-un comunicat de presă, ca formațiunea politică să nu fie asociată cu Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești și fost membru de partid, întrucât acesta și-a dat demisia din PSD încă din primăvara acestui an.

Pe aceeași cale, conducerea organizației județene a condamnat reacția avută ieri de Rădulescu, în timpul unui control efectuat de Poliție.

Citiți și: VIDEO | Adjunctul CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, scandal pe stradă cu Poliţia: "Hai că-ţi arăt eu ţie!"

"În data de 16 aprilie 2019, domnul Lucian Rădulescu și-a depus demisia din organizația PSD Ploiești, din cauza unor informații apărute în presă referitoare la persoana sa. Așadar, este eronată orice alăturare, în acest moment, a numelui Lucian Rădulescu de organizația locală sau de cea județeană a Partidului Social Democrat. Președintele PSD Prahova, domnul Bogdan Toader, își exprimă pe această cale dezaprobarea față de orice atitudine similară celei avute de domnul Lucian Rădulescu la controlul din trafic efectuat de polițiști, pe raza comunei Păulești.

Citiți și: Adjunctul CSM Ploieşti, lăsat fără permis şi amendat pentru alcoolemie, parcare neregulamentară şi injurii adresate poliţiştilor

Folosirea unor însemne sau a unor documente oficiale, indiferent de instituția care le-a emis, în scopul de intimidare a reprezentanților Poliției Rutiere sau a altor organe ale statului, este o faptă reprobabilă și persoana care apelează la astfel de fapte trebuie să răspundă în fața legii", se arată în comunicatul PSD Prahova.

În cursul acestei zile, deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a anunțat că încetează colaborarea cu Lucian Rădulescu. Acesta era consilierul său.

Citiți și: Deputatul de Prahova Laura Moagher îi spune "adio" consilierului său Lucian Rădulescu, după incidentul în care acesta a fost implicat la Păulești

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.