Joi, 12 Septembrie 2019 15:03

Teodor Meleșcanu contestă excluderea din ALDE

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teodor Meleșcanu, ales președinte al Senatului, a anunțat că va contesta excluderea sa din ALDE, potrivit stiripesurse.ro. Acesta a luat decizia după ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că toți cei care fac parte din echipa PSD vor fi dați afară din partid.

"Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală şi care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în şedinţă. Deci, din punctul meu de vedere ea este inaplicabilă, este anticonstituţională, contravine Regulamentului privind drepturile parlamentarilor şi din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiţie. Şi voi face. Cu toții sunt conștienți că ne aflăm într-o perioadă de pre-campanie, însă, din punctul meu de vedere oamenii nu trebuie să sufere din acest punct de vedere. Dacă această listă (cu propunerile de miniștri - n.r.) nu va fi validată se vor găsi și alte modalități. Eu nu am discutat cu președintele”, a declarat Meleșcanu, la Parlament.

Citiți și:  Grațiela Gavrilescu spune răspicat de ce s-a întors împotriva lui Tăriceanu: "Nu este logic să ieşi de la guvernare şi să n-ai pe cine susţine la prezidenţiale"

Miercuri seară, ALDE Prahova a anunțat că membrii Biroului Permanent îi susțin pe Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu și consideră că hotărârea în baza căreia au fost excluși aceștia nu este statutară.

Citiți și:  ALDE Prahova și-a declarat oficial susținerea pentru Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu. Apelul lansat către celelate organizații din țară

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.