Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 08:56

Deputatul Grațiela Gavrilescu, după anunțul oficial privind excluderea sa din ALDE: "Destructurarea partidului este obiectivul președintelui ALDE? Nu așa se conduce! Le pregătesc o surpriză în instanță"

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul de Prahova Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova și vicepreședinte al ALDE, la nivel național, a transmis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un punct de vedere la decizia luată ieri, în Biroul Executiv al ALDE, privind excluderea sa și a altor trei membri. Aceasta a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui formațiunii politice, Călin Popescu Tărcieanu, și amenință, ca și ceilalți trei colegi ai săi vizați de aceeași hotărâre, că se va adresa instanței.

Citiți și: ALDE a anunțat oficial excluderea lui Meleșcanu, Gavrilescu, Băișanu și Cupă. Filialele Prahova, Cluj și Prahova, DIZOLVATE

"Dacă cineva mi-ar fi spus, acum 5 ani, când i-am transmis prerogativele de președinte al ALDE lui Călin Popescu Tăriceanu, că mâna cu care am scris și am semnat toate documentele de înființare a acestui partid îmi va fi mușcată,fără nicio remușcare, de acesta, cu siguranță, nu aș fi crezut! Dar, unii oameni, odată urcați pe scaunul puterii și amețiți de lingușelile consilierilor de conjunctură, uită cine le-a fost alături la greu. Și uită cum au ajuns sus și încep să creadă că li se cuvine orice, oricând, oricum, veșnic, din partea tuturor. Lui și marilor bărbați politici, care, astăzi, au decis, pe furiș, fără curajul de a mă privi în ochi!, să mă radieze din ALDE, le pregătesc și eu o surpriză, în instanță. Deciziile luate, în mare grabă, în Delegația Permanentă din 26 august sunt lovite de nulitate, pentru ca întrunirea acesteia nu s-a făcut statutar", a anunțat Grațiela Gavrilescu.

Aceasta consideră că:

"1. Protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunțat din punct de vedere legal.

  1. Retragerea de la guvernare devine caducă
  2. Aprobarea susținerii candidaturii domnului Mircea Diaconu - la fel
  3. Și, ghinion!, inclusiv alianța cu ProRomania are aceeași soartă!

De altfel, toate documentele ALDE, care au emanat ulterior acestei Delegații sunt lovite de nulitate, cu atât mai mult cele de astăzi (vineri), adoptate, așa cum s-a anunțat public, într-o ÎNTÂLNIRE INFORMALĂ! "

"Destructurarea partidului este obiectivul președintelui ALDE? Nu așa se conduce! În consecință, în calitate de membru ALDE, președinte în funcție al celei mai puternice filiale din țară, solicit reintrarea în legalitate a activității și demisia tuturor celor care au organizat și dispus aceste măsuri care nu au avut alt efect decât destructurarea partidului!" și-a încheiat Grațiela Gavrilescu mesajul pe care îl semnează în calitate de deputat de Prahova, vicepreședinte ALDE, președinte OFLDE și președinte ALDE Prahova.

Citiți și: Deputatul Toma Petcu, propus interimar în locul Grațielei Gavrilescu, la conducerea ALDE Prahova

 

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.