Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 16:29

ALDE Prahova a adoptat, sâmbătă, o nouă rezoluție: "Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai PCR"

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea ALDE Prahova a adoptat, sâmbătă, o nouă rezoluție, ca urmare a deciziei luate vineri la nivel central, privind excluderea din partid a Grațielei Gavrilescu și a lui Teodor Meleșcanu.

Reprezentanții organizației județene spun că rezoluția în trei puncte a fost adoptată "la solicitarea membrilor, aleșii locali și președinții organizațiilor locale din județul Prahova".

Citiți și:  ALDE a anunțat oficial excluderea lui Meleșcanu, Gavrilescu, Băișanu și Cupă. Filialele Prahova, Cluj și Prahova, DIZOLVATE

Cele trei solicitări cuprinse în document sunt:

"1.Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai Partidului Comunist Român. Cerem revenirea de urgență la prevederile statutare.

2.Decizia de radiere din partid a doamnei președinte Grațiela Gavrilescu și a domnului senator de Prahova Teodor Meleșcanu este nulă de drept și de fapt.

Citiți și:  Deputatul Grațiela Gavrilescu, după anunțul oficial privind excluderea sa din ALDE: "Destructurarea partidului este obiectivul președintelui ALDE? Nu așa se conduce! Le pregătesc o surpriză în instanță"

3.Membrii organizației Prahova au făcut eforturi deosebite la toate alegerile care au avut loc pentru obținerea unui număr cât mai mare de voturi, dovedind maturitate și performanță. Organizația ALDE Prahova s-a clasat pe locul I pe țară, între organizațiile județene ale ALDE, la toate alegerile, din punct de vedere al numărului de voturi obținute. Organizația ALDE Prahova nu va putea fi condusă niciodată decât de un prahovean, lider recunoscut în cadrul organizației noastre".

Citiți și: Deputatul Toma Petcu, propus interimar în locul Grațielei Gavrilescu, la conducerea ALDE Prahova

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.