Marți, 17 Septembrie 2019 10:43

Primarul PSD din Videle, care a dat jos bannerele electorale Vioricăi Dăncilă, suspendat din funcție

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul oraşului Videle, Nicolae Bădănoiu, suspendat din funcţie printr-un ordin al prefectului, anunţă că s-a întâlnit cu un avocat „pentru a vedea cum vom acţiona împotriva abuzului care mi se întâmplă”.
Edilul solicitase demontarea panourilor electorale cu Viorica Dăncilă.

Potrivit unei note interne a Primăriei Videle, ordinul prefectului a fost dat vineri, 13 septembrie. Atribuţiile de primar vor fi preluate de Şerban Nicu Silvică, actual viceprimar al oraşului.

„Având în vedere Ordinul Prefectului Judeţului Teleorman privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al domnului Nicolae Bădănoiu, până la alegerea noului primar, atribuţiile primarului vor fi exercitate de drept de către viceprimarul oraşului Videle, domnul Şerban Nicu Silvică“, se arată în nota internă, potrivit MEDIAFAX.
„Tocmai m-am întâlnit cu un avocat pentru a vedea cum vom acţiona împotriva abuzului care mi se întâmplă. Nu pot să stau liniştit şi să privesc cum se fac nişte abuzuri împotriva mea. Voi da mai multe detalii despre strategia mea în zilele următoare, dar în mod cert nu voi lăsa lucrurile aşa", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Bădănoiu.

Bădănoiu a fost ales din partea PSD şi se află la cel de-al doilea mandat de primar al oraşului Videle. El este într-o relaţie tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferinţa Judeţeană a PSD, când acesta şi-a şi scris demisia din partid.
Nicolae Bădănoiu a cerut demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraş.

Sursă foto MEDIAFAX.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.