Marți, 17 Septembrie 2019 13:55

Cătălin Ivan şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul europarlamentar Cătălin Ivan, preşedinte al Alternativei pentru Demnitate Naţională (ADN), şi-a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatura pentru funcţia de preşedinte al României.

Potrivit Agerpres, el a ales să facă acest anunţ într-un "loc simbolic al industriei din România", respectiv o hală de producţie a GRIRO (fosta uzină Griviţa), iar campania electorală poartă titulara "IVAN 24", semnalând demararea unui proiect politic de lungă durată.
"ADN are toate actele în regulă, după foarte multe complicaţii şi piedici întâmpinate de-a lungul ultimului an, putem spune că de astăzi ADN poate să participe la absolut toate campaniile electorale. (...) Pot spune astăzi că voi candida din partea ADN la funcţia de preşedinte al României. Conceptul nostru de campanie se numeşte 'IVAN 24', pentru că intră într-un angajament foarte clar asumat al nostru: că 24 de ore din 24, până în 2024, ne vom angaja într-o luptă permanentă, zi de zi, minut cu minut, pentru regenerarea României, pentru schimbarea din temelii a societăţii româneşti şi reformarea clasei politice. (...) Dacă vom vota ce-am mai votat, cu siguranţă vom avea ce-am mai avut - scandaluri, corupţie, incompetenţă, dezinteres", a afirmat Cătălin Ivan.

Acesta a vorbit despre "sclavie modernă", despre faptul că sute de mii de români sunt "sclavi pe plantaţie" în fabrici şi abatoare din Germania, Franţa, Italia.
Potrivit fostului eurodeputat, România îndeplineşte toate criteriile unei ţări cu populaţie aflată pe cale de dispariţie.
El a mai susţinut că, spre deosebire de alte state, România nu a avut un mandat prin reprezentanţii ei la Bruxelles.

Sursă foto rfi.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.