Duminică, 10 Noiembrie 2019 14:59

ALEGERI PREZIDENŢIALE | Theodor Paleologu: "Am votat pentru valori, pentru convingeri, pentru idei, pentru idealuri"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Theodor Paleologu, candidatul partidului PMP la alegerile prezidențiale, a votat la liceul „Spiru Haret”, din București. Theodor Paleologu a declarat că a votat pentru „o Românie a respectului pentru muncă, pentru educație, pentru moștenirea culturală a României și a Europei, respect pentru românii de toate vârstelele: tineri și bătrâni, pentru românii din afara țării".

„A vota înseamnă a îndeplini o îndatorire, e un act sacrosanct în democrație, e o chestiune de respect. Am votat pentru, pentru că în primul tur nu se votează contra, în primul tur se votează pentru. Pentru valori, pentru convingeri, pentru idei, pentru idealuri. Am votat pentru ca fiul meu să aibă mai multe motive pentru a trăi și de a munci în România, pentru ca tinerii din generația lui să aibă motive să rămână în țară și să contribuie la bunăstarea acestei țări. Am votat pentru o Românie a respectului: respect pentru muncă, pentru educație, pentru moștenirea culturală a României și a Europei, pentru respect pentru românii de toate vârstelele: tineri și bătrâni, pentru românii din afara țării”, a declarat candidatul PMP.

De asemenea, trebuie ca românii să ceară respect din partea celor care îi conduc”, a mai spus Theodor Paleologu, citat de Digi 24.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.