Marți, 12 Noiembrie 2019 14:50

Mesajul PSD Ploieşti după turul 1 de alegeri: "Vă mulţumim şi vă aşteptăm la vot şi pe 24 noiembrie"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD Ploieşti a transmis, marţi, un comunicat de presă în care le mulţumeşte oamenilor care au votat în municipiu la turul I de alegeri prezidenţiale, scrutin în urma căruia candidatul formţiunii, Vioroca Dăncilă, s-a "calificat" pentru finala cu Klaus Iohannis din 24 noiembrie.

Într-un comunicatul transmis marţi, PSD Ploieşti face apel la o campanie electorală pentru turul II bazată pe respect şi pe "prezentarea concretă a programelor electorale".

"Partidul Social Democrat, Organizaţia Ploieşti, prin preşedintele Cristian Mihai  Ganea şi consilierii locali PSD,  doreşte să le mulţumească celor 96.786 de ploieşteni care s-au prezentat la urne pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale. Le mulţumim în special celor 19.622 care au votat pentru Viorica Dăncilă, candidatul PSD la preşedinţia României. Considerăm că este un exerciţiu democratic să îţi exprimi prin vot punctul de vedere şi să respecţi drepturile şi obligaţiile cetăţeneşti conferite de Constituţia României. Conform rezultatelor oficiale publicate de Biroul Electoral Central rezultatele alegerior prezidenţiale în municipiul Ploieşti sunt următoarele: Klaus Iohannis (PNL) - 34.906 (36%); Viorica Dăncilă (PSD)- 19.622 (20,27%); Dan Barna (USR)- 16.258 (16%); Mircea Diaconu (UN OM) - 11.163 (11, 53%). Îi felicităm pe toţi competitorii şi ne dorim să avem o campanie electorală, pentru cel de al doilea tur de scrutin,  bazată pe respect,  corectitudine şi pe prezentarea concretă a programelor electorale ale celor doi candidaţi. Vă mulţumim şi vă aşteptăm la vot şi pe 24 noiembrie!", a fost mesajul PSD Ploieşti.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.