Liviu Dragnea, întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale: „Chiar duminică seara o să anunțăm”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democrații își vor anunța candidatul la alegerile prezidențiale duminică seara, după ce vor fi anunțate primele sondaje privind prezența la urne și votul cetățenilor.

Întrebat la Adevărul LIVE dacă s-a hotărât să candideze la alegerile prezidențiale, Liviu Dragnea a evitat un răspuns direct: „După alegeri. Chiar duminică seara o să anunțăm”, a spus liderul PSD.

Dragnea a fost întrebat și dacă mai merită să intre în lupta pentru funcția de președinte al României, în condițiile în care atribuțiile au fost restrânse în ultimii doi ani. „Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”, a afirmat Liviu Dragnea.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Primul atac frontal al lui Liviu Dragnea la adresa Vioricăi Dăncilă: Să nu uite de ce a fost pusă acolo

Preşedintele PSD a mai afirmat că, dacă el ar fi fost premier, guvernarea ar fi mers mult mai bine, notează Digi 24. „Ar fi fost altfel, era mai multă coerenţă, nu ar fi fost atâta lobby şi presiune la proprii miniştri”, a spus liderul PSD.

Image
Image
Image