Liviu Dragnea a anunțat depunerea unui proiect de lege privind dublul standard

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat sâmbătă, la mitingul PSD de la Galați, că va depune în Parlament un proiect de lege împotriva dublului standard.

”Ca să nu rămânem la nivel de vorbe. Săptămâna viitoare voi depune un proiect de lege împotriva dublului standard între România și țările din Europa. Săptămâna viitoare îl voi depune, iar cei care vor încălca această lege vor plăti scump”, a spus Liviu Dragnea.

În timpul mitingului, liderul social-democrat s-a referit la unele declaraţii făcute la Sibiu de premierul Olandei şi de preşedintele Franţei. „L-aţi auzit pe premierul Olandei cum a venit să ne jignească din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde în sistemul bancar au fost spălate miliarde euro? Şi băncile ce au făcut? Au negociat cu procurorii. Ăsta este stat de drept. Sau supărarea vine că nu am vrut să le vindem Portul Constanţa. Preşedintele Franţei spunea că e îngrijorat. Şi eu sunt îngrijorat că mii de români sunt bătuţi pe străzile din Paris. De ce credeţi că preşedintele României nu i-a pus la punct nici pe premierul Olandei, nici pe preşedintele Franţei? Pentru că este slugă, pentru că mai vrea un mandat şi să scape pentru casele furate. De asemenea, de ce credeţi că sunt supăraţi aceşti oameni? Hai să ne gândim. În doi ani de zile am obţinut producţii record în Europa. Le convine? Nu le convine”, a spus Dragnea.

Citiți și: Momente tensionate la mitingul PSD de la Galaţi. Dragnea a lansat un nou atac împotriva lui Klaus Iohannis

După această declarație, liderul social-democrat a detaliat și ce se bazează proiectul de lege pe care vrea să-l depună în Parlament.

"Ne batem pentru adevăr pentru că adevărul şi dreptatea sunt de partea noastră. Niciodată acest partid nu şi-a trădat sau vândut ţara, nu a luat o măsură împotriva ţării şi de asta vor să ne divizeze. Ei ce vor? Să fim partiduleţe mici cu care să se joace, să le conducă serviciile. (...) Vor să acceptăm în continuare un dublu standard, adică cei din Vest să aibă alimente mai bune, medicamente mai bune. Păi de ce? Cine a decis că România e de mâna a doua. PNL, USR, Cioloş, Iohannis? Săptămâna viitoare voi depune o lege care să interzică dublul standard în România şi cei care o încalcă să plătească, să îi usture”, a afirmat Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Galaţi.

 

 

Image
Image
Image