fbpx

Marcel Ciolacu: Mergem la Cotroceni cu propunere de premier

Marcel Ciolacu: Mergem la Cotroceni cu propunere de premier

Image
Image

Liderul social democraților, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri că PSD este dispus să își asume actul de guvernare, astfel că va merge la consultările de la Cotroceni cu Klaus Iohannis cu o propunere de prim-ministru. „Acest bâlci din ultimele două luni trebuie să înceteze”, a afirmat Ciolacu, care spune că abordările PNL și USR cu privire la criza politică sunt în continuare „arogante și superficiale”.

Liderul PSD a afirmat că România se află într-o criză pandemică, economică, socială şi o criză politică, declanşată de fosta guvernare de dreapta, respectiv de PNL şi USR. Potrivit acestuia, abordarea acestor două partide în ședințele de marți este „o abordare arogantă şi superficială”.

„PSD este dispus să îşi asume actul de guvernare”, a afirmat liderul PSD, precizând că este obligaţia social democraților să se implice în soluţionarea crizei, pentru că au cel mai mare grup parlamentar. „Cred că acest bâlci, de două luni de zile, cu desemnări de prim-miniştri, ştiind că nu vor trece, cu programe de guvernare, cu rezoluţii în miezul nopţii care nu au nicio legătură cu problemele românilor cred că este cazul să înceteze”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit Digi24.ro.

„Să nu credeți vreo clipă că eu nu o să cer mandat ca PSD să propună un premier. Să nu credeți că noi vom face o construcție politică aberantă. PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru”, a anunțat Marcel Ciolacu.

El a anunțat că partidul a schițat „o sută de priorități pentru români și de la acestea vom porni discuțiile cu PNL sau USR”.

PNL va relua miercuri negocierile cu USR, urmând ca miercuri să aibă loc o întâlnire între echipele de negociere ale partidelor.

Foto: Digi24.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.