Mesajul unui europarlamentar PSD, supărat că a fost exclus de pe lista de candidaţi

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu a comentat pe Facebook faptul că nu se regăseşte printre candidaţii PSD pentru un nou mandat, dând de înţeles că persoanele sau persoana care a stabilit lista se îndreaptă spre o sinucidere politică, după îndepărtarea mai multor politicieni apropiaţi. Remarca vine în contextul în care printre primele propuneri ale social-democraţilor se regăsesc persoane care nu au activat până acum în partid, în timp ce unii membri vechi au fost îndepărtaţi.

„Trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, fie tendinţe sinucigaşe, dacă atunci când şi aşa ai puţini oameni apropiaţi, să faci tot posibilul să ţi-i îndepărtezi şi pe aceştia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?”, a scris Paşcu pe Facebook.

Lista de candidaţi a fost depusă marţi, după ce fusese anunţată public, cu o zi înainte, de preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. Acesta a explicat prezenţa pe liste a unor persoane din afara PSD, spunând despre Carmen Avram că apără principiul dreptăţii şi că face parte dintr-o echipă de jurnalişti care a rezistat unor presiuni foarte mari, despre Chris Terhes că a avut poziţii asumate când alţii tăceau, iar despre Maria Grapini că este apreciată în PSD pentru poziţiile pe care le-a avut în Parlamentul European, relatează Digi 24.

MAI MULTE DETALII AICI:

PSD a depus lista pentru europarlamentare la BEC, în aplauzele a 200 de susţinători

Liderul PSD apreciat că Rovana Plumb şi Natalia Intotero, aflată şi ea pe listă, nu ar trebui să mai rămână în Guvern până la alegerile din 26 mai.

Image
Image
Image