Președintele PNL Prahova va propune suspendarea din partid a primarului acuzat că ar fi bătut un polițist local

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a anunțat că va propune suspendarea din partid a primarului comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, acuzat că luni dimineață ar fi bătut un polițist local.

Citiți și:  Primarul din Podenii Noi, acuzat că ar fi bătut un polițist local

"În calitate de președinte al PNL Prahova, mă delimitez categoric de primarul din comuna Podenii Noi, Mihai Alionte, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un polițist local. La prima ședință a BPJ al PNL Prahova, voi propune suspendarea drepturilor și prerogativelor pe care acesta le are în PNL până la clarificarea circumstanțelor legate de incident", a anunțat Iulian Dumitrescu.

Acesta spune că "primarul unei localități trebuie să fie un exemplu din toate punctele de vedere pentru concetățenii săi, nicidecum să răspândească discordia și violența. Prin povestea legată de violențele în care se spune că este implicat, primarul Mihai Alionte a adus grave prejudicii de imagine partidului. PNL este o formațiune politică ce crede în dialog și supremația legii statului român, nicidecum în forța pumnului și în legea străzii", a adăugat președintele PNL Prahova.

La sfârșitul lunii februarie, primarul din Podenii Noi, Mihai Alionte, anunța că este alături de ALDE, dar că nu poate pleca și oficial din PNL, pentru că astfel și-ar pierde mandatul câștigat în 2016, când a candidat la Primărie din partea liberalilor.

Citiți și:  VIDEO | Un primar din Prahova anunţă pe faţă că a trecut la ALDE... mai mult cu sufletul, mai puţin cu adeziunea

 

 

Image
Image
Image