Președintele AUR Prahova, privind decizia PNL - PSD de comasare a alegerilor: „Aceiași politruci fără scrupule care s-au ascuns în spatele noului partid stat”

alexandru săraru comasare alegeri pnl psd
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Președintele AUR Prahova, Alexandru Săraru, a criticat în termeni duri decizia PSD și PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Scrutinul urmează să aibă loc pe 9 iunie.

Liderul AUR Prahova este de părere că putem vorbi despre un partid stat, al cărui singur scop este să rămână la putere, chiar și prin mijloace neconstituționale și nedemocratice.

”Încă odată s-a dovedit că reprezentanții PNL și PSD rămân aceiași politruci fără scrupule, care au format un grup infracțional și care s-au ascuns în spatele noului partid stat.

Spun acest lucru deoarece, lipsiți de conștiință, au călcat cu bună știință în picioare legile țării și au decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Sunt încrezător că poporul român îi va penaliza prin vot pe cei din PSD și PNL, iar strategiile lor antidemocratice și anticonstituționale vor fi un adevărat eșec.

Un lucru este clar! Noi, cei de la AUR, fiind singurul partid de opoziție, nu vom sta cu mâinile în sân. Colegii mei din conducerea centrală vor sesiza organele competente, care pot declara aceste măsuri ca fiind unele în afara legii și a Constituției. Acest grup infracțional denumit alianța PSD-PNL trebuie să plătească”, a susținut Alexandru Săraru, președintele AUR Prahova.

 

Image