Primarul comunei prahovene Sângeru a trecut de la PNL la PSD

Primarul comunei prahovene Sângeru a trecut de la PNL la PSD

Ales din partea PNL, primarul comunei Sângeru, Radu Gheorghe, va candida la alegerile locale din 2020 din partea PSD. Anunţul a fost făcut de Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, şi, coincidenţă sau nu, vine în săptămâna în care o consilieră locală social-democrată din Ploieşti tocmai îşi anunţase susţinerea pentru candidatul PNL la Primărie.

E o perioadă de mutări pe scena politică şi, aproape ca la şah, PSD Prahova mută în comuna Sângeru, anunţând că l-a convins pe primarul localităţii să părăsească Partidul Naţional Liberal. Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, a lăudat activitatea edilului din ultimii ani, anunţând că acesta şi-a exprimat dorinţa să se înscrie în partid şi că e încrezător în obţinerea unui nou mandat.

"Un nou membru apreciat de comunitatea sa în echipa noastră - domnul primar al comunei Sângeru, Radu Gheorghe! Numeroși primari capabili ai PNL și-au pierdut încrederea în propriul partid și se alătură Partidului Social Democrat. Unul dintre exemplele concrete este chiar Radu Gheorghe, primarul PNL din comuna prahoveană Sângeru, care va candida din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, la alegerile locale din acest an. Trebuie să știți că domnul primar Radu Gheorghe este unul dintre edilii prahoveni foarte apropiați de comunitate. Și-a exprimat dorința de a candida la viitoarele alegeri locale din partea echipei noastre și, împreună cu echipa PSD Prahova, dar și alături de susținătorii dumnealui din comuna Sângeru, va rămâne, cu siguranță, la conducerea administrativă a localității din nordul județului nostru! Eu îl voi susține cu toate puterile mele pentru că, în ultimii ani, am avut o colaborare excelentă și știu, prin natura muncii mele, că este un primar competent și responsabil! Mă bucur că un primar gospodar, cum este domnul Radu Gheorghe, a ales echipa noastră și sunt sigur că împreună vom continua dezvoltarea Prahovei prin modernizarea comunității locale din comuna Sângeru!", a afirmat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean.

Înainte de pandemie, social-democraţii anunţaseră şi că primarul din Mizil a trecut de la PNL la PSD. Era o replică după ce, la finalul anului trecut şi începutul lui 2020, liberalii se lăudau că îi convinseseră să vină la ei pe primarii din Păuleşti şi Ciorani.

Image
Image
Image
Image