PSD a depus lista pentru europarlamentare la BEC, în aplauzele a 200 de susţinători

PSD a depus lista pentru europarlamentare la Biroul Electoral Central. Urmează o întâlnire cu Liviu Dragnea, la sediul partidului. Liderul PSD nu a mers la BEC, alături de echipa sa.

Îi rog pe români să nu trimită în Parmentul European persoane care votează împotriva propriei țări, să trimita o echipă de patrioți, cum suntem noi”, a afirmat Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, aflată pe lista de candidaţi a PSD.

Peste 200 de susținători ai social-democraților au venit în fața sediului BEC, pentru a-i susține pe candidații de pe listele PSD pentru europarlamentare. Printre cei strânși se numără membri în organizații de sector al PSD, dar și cei de la Organizația de Pensionari a PSD, relatează Digi 24.

Lista este deschisă de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Ea este urmată de jurnalista Carmen Avram. Pe listă se mai află Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.

Image
Image
Image