PSD Prahova își reafirmă public susținerea pentru candidaturile lui Volosevici și Nanu

PSD Prahova își reafirmă public susținerea pentru candidaturile lui Volosevici și Nanu
PSD Prahova și-a reafirmat public susținerea pentru candidatura lui Andrei Volosevici pentru funcția de primar al municipiului Ploiești (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

PSD Prahova și-a reafirmat public susținerea pentru candidatura lui Andrei Volosevici la alegerile locale din această toamnă pentru funcția de primar al municipiului Ploiești. Organizația județeană dezminte astfel un zvon apărut recent, privind o posibilă „ruptură”.

Partidul Social Democrat a transmis joi un comunicat de presă în care anunță că susține candidaturile lui Andrei Volosevici pentru funcția de primar al Ploieștiului și Virgiliu Daniel Nanu pentru cea de președinte al Consiliului Județean.

Anunțul de joi vine pentru a dezminți o informație apărută în presa locală privind o presupusă ceartă între Volosevici și câțiva membri importanți ai organizației județene de partid.

PSD Prahova susține tandemul Volosevici - Nanu

„Referitor la apariția în mass-media locală, mai precis în publicația online «Știri Actuale», a unui articol conform căruia PSD Prahova caută un alt candidat pentru Primăria Ploiești, prin prezentul comunicat, Organizația Județeană PSD Prahova reconfirmă în mod clar numele celor doi candidați ai PSD: pentru Consiliul Județean Prahova, domnul prefect Virgiliu Daniel NANU, președinte PSD Prahova, iar pentru Primăria Ploiești, domnul primar Andrei Volosevici”, se arată în comunicatul transmis de organizația județeană a Partidului Social Democrat.

Andrei Volosevici se află la al doilea mandat de primar în Ploiești, după cel din perioada 2008-2012, câștigat din partea PDL. În 2020, el a candidat din partea PNL, însă la scurt timp a apărut o ruptură evidentă între primar și conducerea organizației județene. În vara anului trecut, el a anunțat că va candida la alegerile locale din 2024 din partea PSD.

Virgiliu Daniel Nanu, candidatul propus pentru președinția Consiliului Județean Prahova, este în prezent prefectul județului. El a fost ales la conducerea PSD Prahova în primăvara lui 2023.

Image