Ramona Chiriac va deschide lista PSD - PNL la alegerile europarlamentare

ramona chiriac europarlamentare psd pnl
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Coaliția PSD - PNL a decis ca Ramona Chiriac, șefa reprezentanței Comisiei Europene în România, să deshidă lista comună propusă de partidele din Coaliție pentru europarlamentare. Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, aceasta va candidaca  independent și nu se știe, deocamdată, în ce grup parlamentar va activa.

În privința alegerilor localce, sondajele de până acum au arătat că varianta ideală ar fi prezentarea unor liste separate de candidați.

„Consultând cifrele, coaliția merge bine, dar candidații fiecărui partid nu reușesc să aducă și din bazinul electoral local al celuilalt partid și atunci direcția va fi să mergem cu candidați separați. În acest moment, peisajul este foarte complicat.

Am decis ca în deschiderea listelor la europarlamentare să fie făcute de Ramona Chiriac, șefa Comisiei Europene în România. A fost de acord cu propunerea noastră. (...) Nu este hotărât la acest moment la ce grup parlamentar va merge. Este candidat independent pe această listă. Venim cu o listă de parlamentari deschisă de un om extrem de profesionist pe acest domeniu. Ramona Chiriac are treaba cu Europa și cred că lumea va înțelege acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, luni seară, la Antena 3.

Potrivit Digi 24, pe listă se vor mai regăsi, din partea PSD, Mihai Tudose, Victor Negrescu, Simona Bucura-Oprescu, Dan Nica, iar de la PNL Rareș Bogdan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda.

 

Image
Image