Reacţia oficială a PSD Prahova, după ce alesul ploieştean Sanda Dragulea şi-a anunţat susţinerea pentru Andrei Volosevici

Reacţia oficială a PSD Prahova, după ce alesul ploieştean Sanda Dragulea şi-a anunţat susţinerea pentru Andrei Volosevici

Conducerea PSD Prahova reacţionează după ce Sanda Dragulea, consilier local aflat la al doilea mandat consecutiv în forul legislativ ploieştean, şi-a anunţat public susţinerea pentru candidatul PNL la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici. Într-un comunicat de presă transmis ca reacţie la declaraţia consilierei, conducerea PSD încearcă s-o discrediteze, afirmând că aceasta "s-a supărat că nu a primit garanţia unui nou mandat". De altfel, preşedintele organizaţiei judeţene, Bogdan Toader, a declarat că toţi aleşii locali actuali vor trece printr-o etapă de evaluare a activităţii înainte de întocmirea listelor de candidaţi la alegerile locale.

"Traseismul politic nu mai surprinde pe nimeni, în special în anii electorali. Cu toate acestea, fiecare schimbare de macaz politic are o justificare, mai mult sau mai puțin vizibilă", se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Prahova, în care preşedintele organizaţiei, Bogdan Toader, este citat afirmând că "decizia doamnei  Dragulea era de anticipat, dumneaei s-a supărat probabil că nu a primit de la noi garanția unui nou mandat". "Le transmit și celorlalți consilieri că prezența lor pe viitoarea listă va fi condiționată de rezultatele evaluării activității lor. Noi ne vedem de drumul nostru, cu echipa noastră, iar doamnei consilier îi dorim succes acolo unde va activa", a mai afirmat Bogdan Toader. "Echipa social-democrată care va candida pentru Ploiești va fi formată din oameni care cred în social-democratie, în echipă și în strategii pe termen lung, dar mai ales, din oameni care cred în potențialul PSD de a cuceri inimile ploieștenilor", se încheie comunicatul de presă.

Dragulea anunţase public miercuri, pe profilul ei de Facebook, că va susţine candidatul liberal, fără a vorbi explicit despre înscrierea în PNL, dar argumentând că a luat decizia cu încrederea că Andrei Volosevici poate transforma Ploieştiul într-un "oraş de frunte", lucru pe care l-a mai făcut şi în mandatul său anterior de primar.

Image
Image
Image