Schimbări în conducerea PSD Prahova, anunțate de președintele organizației

psd prahova conducere
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Virgil Nanu, președintele PSD Prahova, a anunțat schimbări la conducerea organizațiilor de femei, de tineret și de pensionari. Acesta spun că se conturează “o echipă nouă, puternică, dedicată și muncitoare”.

“După ce am fost ales președinte al organizației PSD Prahova, am promis să nu precupețesc niciun efort pentru a readuce această organizație la locul ei de drept.  În final, scopul nostru este de a renaște mândria prahovenilor de a fi locuitori ai celui mai frumos, bogat și atractiv județ din țară.  Am început să conturăm o echipă nouă, puternică, dedicată și muncitoare. Felicit noii membri ai echipei de conducere, validați în Biroul Județean, și le mulțumesc celor care au ocupat anterior aceste funcții, asigurându-i de prețuirea și respectul meu.

Organizația de Femei a PSD Prahova este acum condusă de doamna Beatrice Gajman, reputat medic și om de echipă.

Organizația de Pensionari va fi coordonată de domnul Burghelea Dănuț, comisar șef în rezervă de poliție, un om cu o carieră și o imagine demne de apreciat.

Organizația de Tineret a fost preluată de un tânăr cu o mare perspectivă, absolvent al Facultății de Relații Economice Internaționale la ASE București, masterand în Managementul Sectorului Public și absolvent al Institutului Diplomatic Român, domnul Andrei Georgescu.

Socialiștii europeni vor fi reprezentați la Prahova de un tânăr de perspectivă, inginer geolog în domeniul petrolier, domnul Ionuț Dumitrescu.

Organizația Ploiești se bucură și ea de implicarea unei profesioniste desăvârșite, doamna Simona Albu, administrator public al Ploieștiului, care execută interimatul funcției de secretar executiv.

Și deoarece fără experiența unor oameni de calitate nu putem progresa, la organizația Seniorilor PSD Ploiești își reia activitatea stimabila și respectabila doamnă, Eugenia Frusinoiu.

În încheiere, doresc să le mulțumesc doamnelor Fabioara Ionescu, Nicoleta Sprâncenatu, Nicoleta Naforniță și domnului Mihai Banu, cei care au ocupat până în prezent funcțiile menționate și care au reprezentat și continuă să reprezinte cu cinste Partidul Social Democrat Prahova”, a transmis președintele PSD Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

 

 

 

Image